Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü ve Yardımcısı

Mevlüde AKSU
Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü

Öz Geçmişi

1973 Antakya doğumlu evli ve 3 çocuk annesidir. İlk ve ora öğrenimi Antakya'da, lise öğrenimini Adıyaman Sağlık Meslek Lisesi'nde tamamladı. Atatürk Üniversitesi Sağlık Bilimleri Üniversitesi Hemşirelik bölümü mezunudur. Aynı zamanda Atatürk Üniversitesi Çocuk gelişimi bölümü ve Mustafa Kemal Üniversitesi Eğitim Fakültesi pedagojik formasyon programı mezunudur.
1991 yılında Antakya Devlet Hastanesi'nde göreve başladı. Yoğun Bakım Hemşireliği, eğitim hemşireliği, enfeksiyon kontrol hemşireliği ve başhemşire yardımcılığı görevlerinde bulunmuştur. 2020 yılı Temmuz ayında Reyhanlı Devlet Hastanesi Sağlık Bakım Hizmetleri Müdürü olarak göreve başlamış olup halen görevine devam etmektedir.
Diyabet Eğitim hemşireliği, Eğitim hemşireliği, Yalın Hastane Uygulamaları Sistemleri, TSE Kalite Yönetim Sistemi ve TSE Kalite Yönetim İç Tetkik Eğitim sertifika programlarının tamamını başarı ile tamamlamıştır.

Telefon No: 03264131049
Dahili No: 1437